Alkusanat toimittajilta

Kirjoittajat

  • Maiju Tuomisto Kemian opettajankoulutusyksikkö, Kemian osasto, Helsingin yliopisto
  • Maija Aksela Kemian opettajankoulutusyksikkö, Kemian osasto, Helsingin yliopisto https://orcid.org/0000-0002-9552-248X

Abstrakti

E-oppaiden julkaiseminen kemian perus- ja lukio-opetuksen tueksi on muodostunut jo melkein Kemian opettajankoulutusyksikön perinteeksi. Kuten aiemmat opiskelijoidemme kurssityönään tuottamat e-oppaat, myös nämä tarjoavat sekä tutkimistietoa että konkreettisia ideoita ja vinkkejä eri aiheiden opetukseen. Tämän kevään e-oppaissa on aiempiin verrattuna uutuutena oppikirja-analyysi.

Hyvä kemian opettaja, opettajaopiskelija tai muuten kemian opetuksesta kiinnostunut: voit lukea e-oppaita alusta loppuun tai vain selailla opasta ja löytää jonkin pienen vinkin suuntaamaan opetustasi hieman toisin.

Tämän kevään oppaiden aiheina ovat: Orgaanisten yhdisteiden mallintaminen (yläkoulu), Kaasujen ominaisuudet ja yleinen tilanyhtälö (lukio) sekä Sähkökemia (lukio).

Mukavaa kesää toivottaen, 
FL Maiju Tuomisto ja prof. Maija Aksela

Julkaistu

2018-06-05

Viittaaminen

Tuomisto, M., & Aksela, M. (2018). Alkusanat toimittajilta. LUMAT-B: International Journal on Math, Science and Technology Education, 3(1). Noudettu osoitteesta https://journals.helsinki.fi/lumatb/article/view/1145

URN