Uusin numero

Vol 5 Nro 1 (2023): Avoin opetus ja oppiminen IV
					Näytä Vol 5 Nro 1 (2023): Avoin opetus ja oppiminen IV

Tämä on neljäs avointa opetusta ja oppimista (open education, OE) ja avoimia oppimateriaaleja (open educational resources, OER) käsittelevä Think Open Digestin teemanumero. Edellisten numeroiden tapaan tämäkin teemapaketti kokoaa yhteen avoimeen opetukseen ja oppimateriaaleihin liittyviä artikkeleita, palveluja, työkaluja, oppaita ja suosituksia, jotka on julkaistu aiemmin muualla verkossa. Teemanumero on suunnattu erityisesti korkeakouluopettajille – työn tueksi ja uusien ajatusten inspiroijaksi.

Numeroa on ollut kokoamassa korkeakoulu- ja instituutiorajat ylittävä työryhmä, johon on kuulunut Päivi Helminen (Helsingin yliopiston kirjasto), Maria Ilomäki (TLC, Tampereen yliopisto), Ilmari Jauhiainen (Tieteellisten seurain valtuuskunta, Avoin tiede ja tutkimus), Terhi Kaipainen (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu), Leena Katto (TLC, Tampereen ammattikorkeakoulu), Sari Leinonen (TLC, Tampereen yliopisto), Anna Lindfors (CSC – Tieteen tietotekniikan keskus) ja Kati Syvälahti (Tampereen yliopisto). Koordinoijana on toiminut Think Open Digestin vastaava toimittaja Juuso Ala-Kyyny (Helsingin yliopiston kirjasto).

Aiemmat teemanumerot ovat avoimesti saatavilla: Avoin opetus ja oppiminen (2020), Avoin opetus ja oppiminen II (2021) ja Avoin opetus ja oppiminen III (2022).

Julkaistu: 2023-03-08

Suosituksia opetuksen suunnittelun tueksi

Näytä kaikki numerot